Wendy een dagje vrij, mooi de tijd om…….

Wendy had vandaag vrij. Gisteren hebben we besloten, na het lakwerk nog eens grondig te bestuderen, de balken niet nog een keer te lakken Het ziet er allemaal prima uit, en nogmaals lakken betekent erg veel extra werk wat eigenlijk niet nodig is.

Vandaag is Wendy dus begonnen met het wit sauzen van het schuine plafond en haarzelf (haha) Ook dit was veel werk: afplakken, sauzen (monodek die niet in 1 keer dekt), dus nog een keer sauzen. De mooie blauwe verf van de vorige bewoners scheen er nog doorheen.

Na een volle dag sauzen is nog niet alles af en wordt dit van het weekend door Erwin afgemaakt als Wendy mag werken. Ook is het kleine plafond is in de voorstrijk gezet, zodat deze morgen of overmorgen gestructuurd kan worden (en dan van het weekend direct mee te sauzen is).

Dan liggen er nog kleine taken als afwerklatjes gronden, lakken en plakken, een bak onder de CV tegelen, de schuifkast dan nog wel 1 keer extra lakken, etc… en uiteindelijk laminaat leggen.

Vanavond al een lamp gekocht voor aan het kleine plafond en een Philips LivingColor lamp gekocht. Deze staat nu mooi in de huiskamer, maar wellicht komt deze ook nog eens op zolder.

Hier in ieder geval nog een paar fotootjes (klikbaar)…

 

 

 

This entry was posted in Verbouwen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Wendy een dagje vrij, mooi de tijd om…….

  1. Ziet er allemaal heel mooi uit, lijkt ook heel erg licht.

    groeten, pa&ma

  2. Erwin says:

    De muur met de buren gaan we echter nog wel net zo lei grijs schilderen al de hal beneden. Dat zal wel impact hebben.

  3. Peter says:

    En? Wanneer wordt de vloer gelegd? Of ligt ie er inmiddels al?
    Groetjes….

  4. Erwin says:

    Volgend weekend wellicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *