20 weken echo OK!

Vandaag naar het ziekenhuis geweest om de "20 weken echo" te laten maken om te zien of alles ok met de baby is. Alles was ok gelukkig! Erg grappig om zo een mensje te zien. Eerst werd gecheckt of het hartje nog klopte, daarna werd de breedte van de schedel gemeten gekeken of de hersenen ok waren. Er was geen sprake van een waterhoofd. Daarna werd gekeken of alle vingertjes er waren. De nieren werden gevonden. Het hartje werd beter bekeken. Er werd gecheckt of er sprake was van een schisis… ook niet. De beentjes waren ook ok, evenals het ruggetje. 

Toen werd er nog even gekeken wat het geslacht was, maar de baby wou het niet laten weten, het hield zijn/haar voetje in zijn/haar kruis… jammer maar helaas. Alles is in orde, da's vooral erg fijn om te weten.

We hebben ook nog een afdruk gekregen, maar echt mooi/duidelijk is hij niet. Het is het aangezicht met een arm/hand/navelstreng ervoor. Wij kunnen er in elk geval niet zo veel van maken. Maar vergelijk met deze, dan foto's selecteren en dan foto 1: je ziet dan enige herkenning.

Misschien dat we nog een pretecho laten maken.

 

Baby "Alien"

 

This entry was posted in Roos. Bookmark the permalink.

3 Responses to 20 weken echo OK!

  1. Saskia says:

    Goed nieuws! Behalve dan dat ons neefje of nichtje niet wilde laten zien of het ons neefje of nichtje is, hihi. Ik stem voor de pretecho, met misschien die info en in ieder geval een leukere foto!!!

    liefs uit Amsterdam

  2. richo says:

    Nice!
    I didn’t know you expecting baby! Congratulations from Rijen!
    -r-

  3. Pingback: ErwinWendy.nl » NetelRoos en intake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *