Geboorte +24 uur

Roos ligt nog steeds op de couveuseafdeling (dit omdat de zuigelingen kamers vol zitten). Helaas heeft ze nog niet echt borstvoeding gehad. Ze krijgt momenteel "nep" melk via de sonde. Dit houdt ze binnen.

Haar ademhaling is nog steeds snel en de artsen weten nog niet waar het precies aan ligt. Vooral dat, maakt ons behoorlijk ongerust…

Wendy was vandaag ook niet helemaal lekker. Haar buik doet er zeer en haar darmen zijn van slag. Momenteel mag ze niet eten en heeft weer een nieuw infuus gehad om vocht toe te dienen. Ze moet vooral goed rusten maar dat is lastig als er een monitor boven je voeteneinde hangt waarop je via een directe verbinding je baby kan zien liggen.

Het is nog erg vermoeiend voor Wendy (ook al wil ze het erg graag) om met mij mee te gaan naar Roos. Ik kan haar voeden (ook al was dit vanmiddag mbv de sonde) en heb een (plas) luier verwisseld. Zweten! Maar ook daar is het niet echt koud. Op zich laat ze het goed toe, ik kan haar in ieder geval troosten. 

Gezinnetje

Lekker naar Mama kijken

Roos met sonde

This entry was posted in Roos. Bookmark the permalink.

3 Responses to Geboorte +24 uur

  1. Jacco says:

    Pf, ik doe echt m’n best om geen first post te halen, maar het lukt gewoon niet.

    Roos en Erwin staan op de BiiB! De BiiB draait ook door zonder Erwin! 😉

    Hoop dat de door-de-week artsen wel achter de oorzaak komen nu het weekend voorbij is…

  2. Judith Fonken says:

    Hee Erwin en Wendy;

    Wat een knapperd jullie Roos. Gefeliciteerd! En ook nare berichten over de gezondheid van de dames. Ik hoop uit de grond van mijn hart, en die van Corne, dat ze snel opknappen en naar huis mogen. We denken aan jullie in ieder geval.

    Liefs;
    Corne, Judith en Tijn

  3. Nelleke says:

    Wat een snoetje zeg.. heerlijk! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *