Verhuizing

Roos is vandaag verhuist van de couveuse afdeling naar de afdeling zieke zuigelingen. De artsen vonden haar zo goed dat ze daar heen kon, plus er waren plekken vrij gekomen op die afdeling. Afgelopen nacht is haar sonde er ook uit gegaan. Dat ziet er een stuk fijner uit. Op de afdeling zieke zuigelingen hoeft ze ook niet meer aan de monitor te liggen, scheelt weer meer draden.

Morgen mag ze hopelijk van de water/glucose infuus af, zodat ze wat meer trek gaat krijgen in moedermelk (hopelijk).

Eergisteren vond de kinderarts dat Roos wat geel zag. Dit was echter niets om zorgen over te maken. Morgen krijgt ze haar hielprik.

Wendy wordt steeds mobieler en kan nu zonder rolstoel naar Roos toe (rustig aan). Wel heeft ze nog steeds een infuus. Hierdoor kan ze helaas Roos nog niet zelf verschonen. 

Vandaag nog bezoek gehad van Saskia en Jouke. Zij waren aan het zeilen en voeren bij Borkum toen ze het goede nieuws hoorde. Met het openbaar vervoer terug kost wat tijd 🙂

Roos haar eerste flesje

Zuigereflex genoeg. Lekkere vinger.

This entry was posted in Roos. Bookmark the permalink.

5 Responses to Verhuizing

  1. Erik & Sietske says:

    Papa met de fles ziet er al heel proffesioneel uit. Alsof je het iedere dag doet (en dat doe je waarschijnlijk ook…).

    Misschien moet ik mijn monitor callibreren; die gele kleur valt best mee hier.

  2. Erwin says:

    De kleur is ook al wel minder geworden hoor. Je monitor is prima gecallibreerd 😉 Zo maar weer richting ziekenhuis en flesje geven.

  3. Corne says:

    Goed nieuws dus. Nu hopen dat de borstvoeding nog goed op gang komt.
    En inderdaad, het ziet er heel natuurlijk uit, Erwin met kind 🙂

  4. Jacco says:

    Klinkt allemaal heel goed, goed om te lezen.

    ‘t Kaartje is ook erg fraai. Werkt vooral met een naam als “Roos” erg goed. Voor (zoekt een willekeurige lange meisjesnaam op…) Wilhelmina (bijvoorbeeld) zou het kaartje wat lang/dik geworden zijn 😉

    Affijn, geniet er weer van vandaag!

  5. Jos says:

    Van harte! Ik ben vandaag weer voor het eerst aan het werk (morgen weer niet 🙂 ) en ik zag het geboorte kaartje van Roos hangen bij de Biib. Jacco zei al dat er meer te vinden was op jullie Blog, en wat ik op de foto’s kan zien zit alles er op en er aan! Way to go, daddioo! (en mammiook).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *