Diploma

Wat vliegt de tijd toch! Roos is alweer 5 dagen "oud". Vanochtend van het infuus af. Morgen gaan we weer naar de kinderarts om te horen wat ze van Roos vinden. We kregen vanochtend nog leuk nieuws: Roos krijgt zaterdag om 16:00u haar laatste antibiotica injectie (ipv 22:00u). Ze mag daarna met ons naar huis. Ook de gynaecoloog kwam vanochtend bij Wendy. Die zei dat ze nogal geschrokken waren afgelopen maandag toen ze de foto van Wendy's buik zagen. Haar dikke darm was zo groot als een galia meloen opgezwollen, niet goed dus. 

Vannacht merkte de nachtzuster dat Wendy's infuus aan het ontsteken was, daar hebben ze net op tijd een koude compres opgelegd.Was ook net op tijd.

Maar voor de rest gaat het goed. Roos drinkt helaas nog steeds alleen uit het flesje, misschien dat het de komende dagen nog gaat lukken. We blijven proberen in ieder geval.

Toen ik vanmorgen om 8 uur in het ziekenhuis aankwam ben ik eerst naar Roos gegaan. Deze stond op het punt om haar hielprik te krijgen. Daar was ik dus bij. Er wordt best wel wat bloed op zo'n kaartje gedrupt zeg!

Even later kwam Wendy om te voeden. Na het voeden kwamen ze Roos oren testen met een meetinstrument. Ze heeft haar eerste diploma al binnen.

Roos aan het "cup feeden" 

Gisteren aan het "cup feeden"

Boertje bij mama

Boertje

Aan de fles

Wendy dan maar de fles geven

My first sony

De gehoortest

 Meten is weten

Meten is weten

Daar krijg je een diploma voor!

Het eerste diploma!

Even kijken

 Even kijken

Kleine grote handen

 

Zal mijn d's en t's weer eens wat in de gaten gaan houden Embarassed

This entry was posted in Roos. Bookmark the permalink.

5 Responses to Diploma

  1. Jacco says:

    Wow, nu al een diploma! Mooi zo! En ze mag vandaag al mee! Geweldig, zeg. Mag Wendy zelf ook mee?

    Thuis, dat zal wel lekker zijn. (Pas op voor jaloerse poesbeesten.)

  2. Corne says:

    He, dat is goed nieuws zeg?
    Ik neem aan dat Roos alleen naar huis gaat als het met Wendy ook wat beter gaat. Maar het is fijn om te horen dat het zo goed gaat nu.
    Judith was echt ontroerd door het filmpje, echt helemaal lief. Laten we binnenkort afspreken wanneer we dit wonder mogen komen bewonderen.
    C Ya, Corne
    (valt wel op dat Jacco er telkens als eerste bij is, zal wel aan de RSS feed liggen 😉

  3. Nelleke says:

    Wát een prachtige meid!! Die een na onderste foto, wat zullen jullie trotse ouders zijn! Wendy, jij ook heel veel succes nog met het opknappen!
    Liefs

  4. Erwin says:

    Oeps, niet vandaag naar huis, maar zaterdag. Dus ipv zaterdag om 22:00u nu zaterdag om 16:00u. Daar zijn we ook heel blij mee!
    Ik kom waarschijnlijk als de kinderarts morgen goed nieuws heeft, vrijdags nog even op het werk…. Zal de blog entry even aanpassen.

  5. jose says:

    Heel ontroerend om al die mooie lieve foto’s te zien, en fijn dat het de goede kant opgaat.
    groetjes, Jose.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *