Al weer zeven maanden oud…

Roos vindt het heerlijk om op de grond te spelen. Een houten vloer is naast erg koud, ook erg glad en het boxkleed op de grond was wat klein voor haar gegymnastiek. Op zoek naar een speelkleed dus. Gisteren naar de Ikea gereden om te kijken of ze wat hadden. In het restaurant van Ikea heeft Roos in de Ikea kinderstoel gezeten. Thuis in haar eigen kinderstoel valt Roos nog om, maar bij de Ikea kon ze uitgebreid zitten en tevreden op haar bijtsleutels en slabber kauwen. Ondertussen luid "zingen" met haar rode blosjes, waarbij ze nogal wat toeschouwers had…… BlushBlush

Lekker zo'n slabber

Thuisgekomen gekeken wat Roos er van vond. Wat blijkt: geen kleed is groot genoeg:

  

Lekker zo'n rand

En je zou toch zeggen dat het kleed echt groot genoeg is.

 

 

Sinds vorige week slaapt Roos niet meer in de kleine wieg (ooit van Wendy geweest), maar in een iets grotere (waar Erwin in geslapen heeft). In die laatste kan ze ook over dwars 😉 als mama haar geen slaapzak aan doet.

 

 

De wieg van de kinderwagen is ook aan de krappe kant geworden voor onze stevige tante,  dus de stoeltje voor de wandelwagen ook maar in elkaar geknutseld, dan kan er ook wat meer van de wereld gezien worden, iets wat Roos wel kan waarderen.

It kin net

 Oh… en intussen is onze Roos dus de 7 maanden gepasseerd

7 maanden

This entry was posted in Foto, Roos, Verbouwen and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Al weer zeven maanden oud…

  1. El Sas says:

    Leuke update!
    Wat een geweldige foto’s van die kleine blije gezelligerd!!
    Volgend weekend op bezoek bij tante Marije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *