Rugdrager

Afgelopen weekend nog eens goed gekeken naar rugdragers voor Roos. Handig voor als we weer willen gaan wandelen. Gezien onze goede ervaringen met Vaude neigden we eerst naar een "Butterfly Comfort". Wendy's rugzak is ook van Vaude en het draagsysteem is erg fijn.

Bij nadere inspectie van de rugdrager bleek dat de heupbanden niet dezelfde stugheid hadden als die van haar rugzak. Tevens, en dat merkte we toen we Roos erin hadden gezet, is de metalen beugel achterop ook niet echt vriendelijk voor een rond zwaaiend babyhoofdje (doordat papa/mama een het geheel op de rug heist).

MacPac maakt ook erg mooie en slanke rugdragers, maar zijn wel duurder dan bijvoorbeeld Vaude. Nadat we deze gepast hadden samen met Roos, waren we er toch wel uit dat zei erg mooie en fijne rugdragers maken. We hebben een aantal verschillende dragers geprobeerd en Roos vond ze eigenlijk allemaal fantastisch, zat met een brede grijns alles onder te kwijlen

Surfend op het internet zagen we dat we deze dure dragers voor een leuke prijs online in Engeland konden krijgen. 

Dit resulteerde meteen in de vraag of we voor de middel versie "Possum" zouden gaan of, omdat we goedkoper uit waren, voor de betere "Vamoose". Na alle voors en tegens tegen elkaar te hebben afgewogen, hebben we besloten voor de Vamoose te gaan. Aangezien ik degene ben die Roos het meeste zal gaan dragen en kijkende wie normaal gesproken de zwaarste rugzak draagt. 

Wat ik me wel afvroeg is waarom de MacPac's overal zo werden afgeprijsd (behalve in Nederlandse winkels op 1 na). Het blijkt dus dat MacPac is overgekocht door een andere firma en dat het merk MacPac het geheel uit lijkt te gaan. 

Wat betekend dat voor ons? Niets denk ik. Wij hebben een mooie rugdrager voor een heel mooie prijs (samen met hoofdkussentje, roze fleece jumpsuite en zonnebril incl verzendkosten nog steeds veel goedkoper dan hier in Nederland). Ik ben benieuwd wanneer hij er is en kan niet wachten om ermee op stap te gaan! 

This entry was posted in Roos, Wandelen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *