Bezoek consultatiebureau, 7½ maand oud….

Vandaag hadden we weer eens afspraak bij het consultatiebureau, deze keer alleen wegen, meten en een gesprekje met de wijkverpleegkundige. Weinig bijzonders eigenlijk aangezien Roos het goed doet. Ze is al weer 8150 gram en 71 cm. In de curve voor het gewicht zit ze mooi op het gemiddelde en qua lengte zit ze iets boven gemiddeld. 
 
 
 
De bedoeling is dat we de bijvoeding nu wat concreter gaan invoeren…. ofwel een fles eraf een boterhammetje en warme maaltijd erbij. Tot nu toe is dat nog niet echt een succes, maar vandaag toch maar weer eens geprobeerd. Vanmiddag een paar mini stukjes brood met stroop en smeerkaas en vanavond wat rijst met boontjes en kipfilet. Het zitten in de kinderstoel is nog niet helemaal stabiel…zwaar hoor zo'n babyhoofdje wat alle kanten uit wil. Roos weet heel goed hoe ze het weer haar mond uit moet werken, maar er is ook wel wat in haar mond gebleven.

[vimeo 3570950]
 
 
Verder is Roos de kamer flink aan het verkennen, dit weekend heeft ze eens even de onderkant van de tafel bekeken en wat blijkt… stoelpoten zijn ook heel lekker om op te sabbelen.
 
 
 

This entry was posted in Roos, Thuis and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bezoek consultatiebureau, 7½ maand oud….

  1. frido says:

    Leuk om te zien dat Roos het goed doet. 7 1/2 maand alweer… gaat de tijd toch snel he?

    Kan me voorstellen dat je Emma gister maar een kleine uk vond, Erwin. Vergeleken bij haar is Roos een reus 😉

    Groetjes en tot vrijdag!

    • Wendy says:

      Ja, het gaat echt supersnel. Geniet nog maar even van jullie kleine meid, dat hele kleine is er zo vanaf. Maar als ze groter zijn, zijn ze niet minder lief hoor! Ben benieuwd naar jullie Emma…leuk om vrijdag beide meiden bij elkaar te zien. Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *