Roos een nachtje in het ziekenhuis

Gisteravond werd ik om kwart voor 5 gebeld door het KDV dat Roos van de tafel was geval (!). DE leidsters zeiden dat alles OK was, maar of we in ieder geval konden komen. Ik was nog 10 minuten lopen verwijderd (puur toeval dat ik met Wendy en Roos mee terug reed) van het KDV. Aangekomen zat Roos bij een leidster met een enorm ei op haar hoofd. Even schrikken hoor. Thuis heeft ze 2 maal de tand door de lippen gehad en op IJsland is ze een keer flink gevallen, maar dit was andere koek. Gelukkig was Roos blij mij te zien. Ze was na de val ook direct gaan huilen en had niet over gegeven. Goede tekenen dus. Wendy kwam even later en we hebben besloten toch maar even langs de eerste hulp te lopen (om de hoek). Hier waren we om iets over 5-en. Uiteindelijk hebben we tot 8 uur moeten wachten tot de beslissing was genomen dat Roos de nacht ter observatie in het ziekenhuis moest blijven. Erg lang wachten was dat voor Roos en ons. Ik ben nog even naar huis gereden om wat spullen te halen (slaapzak Roos enzo), zodat ze uiteindelijk om half 10 in bed lag. Elk uur zou ze gecontroleerd worden en ze hing aan de monitor. Ik heb naast haar geslapen (was vandaag vrij), terwijl Wendy alleen thuis heeft geslapen (moest vandaag werken). De nacht ging best goed, maar Roos was al vroeg wakker: 5:30u. Met nog een patiëntje op de kamer niet heel handig. Dit heb ik vanochtend nog vele malen van de vader die er ook lag op via een omweg gehoordFoot in mouth.

Maar goed. Alles was goed en om half 10 konden we gelukkig naar huis. Roos viel in slaap op weg naar huis en is al slapend naar binnen en naar haar bedje gebracht, waar ze nu nog lekker ligt te rusten.

Toeval dat ik gisteren net een tuigje heb gekocht voor de kinderstoel, thuis wil ze ook steeds meer op tafel klimmen tijdens het eten…

 
Spelen op de spoedeisende hulp
This entry was posted in Roos. Bookmark the permalink.

5 Responses to Roos een nachtje in het ziekenhuis

  1. Sas says:

    Ohhhhh, zielig!!!! Arme kleine Roos!! Hoop dat ze er gauw geen last meer van heeft..
    Dikke knuffel voor haar

  2. Jacco says:

    Da’s een aardige buil, ja. Krijgen de mensen die “creche” als “crash” spellen toch een keer gelijk…

    Huh, nog vele malen via een omweg gehoord? :-/

  3. Ester says:

    Oh wat naar! Voor zoiets ben je altijd bang he, dat het een keer gebeurt… En het is vervelend genoeg als je kind in het ziekenhuis moet blijven voor een nachtje, als ze dan niet lekker is en vroeg wakker zit je er ook echt op te wachten dat je commentaar krijgt van iemand anders die daar last van heeft. Alsof je het expres zou doen. Zucht, dat soort mensen snap ik ook niet.

    Ik hoop dat het snel wat beter gaat met Roos. Geef haar maar een dikke knuffel van ons! Liefs Es

  4. Sas says:

    Hoe is het inmiddels met Roos en haar bult?

  5. Erwin says:

    De bult is weg. Is ook al bijna niet meer groen/blauw. Ze zit nu alleen onder de rode vlekken… rode hond, vijfde ziekte… zeg het maar (laten we hopen dat het dit trouwens niet is, gezien Wendy’s zwangerschap!) Ze lijkt er geen last van te hebben, maar het ziet er naar uit 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *