Toen was het alweer april

Heel de maand maart niets hier getypt, vandaag twee posts. Tja, het is een drukke tijd geweest. Een weekje op vakantie geweest toen Wendy's verlof inging, alweer drie weken geleden! Babykamer grotendeels afgemaakt. De tuin gefatsoeneerd en van het mooie weer genoten. Kortom druk druk druk…

Maar goed, ondertussen kletst Roos ons de oren van het hoofd. De hoeveelheid woordjes die ze zegt (en twee woorden zinnen) zijn niet meer te tellen en het aantal groeit met de dag. Het is vooral nog door ons goed te verstaan. Sinds een aantal weken weet ze ook goed wie ze zelf is en zegt als ze iets wil hebben "Rjoos" en ondertussen zit ze met het vingertje op de borst te wijzen.

Het weer wordt lekkerder, waardoor we veel in de tuin kunnen spelen. Op de glijbaan, stoepkrijten en in de zandbak of papa helpen in de tuin met harken en onkruid trekken.

We hebben afgelopen weekend een groot stuk tuin achter omgeploegd en planten verplaatst om binnenkort een speeltoestel voor haar te kunnen neerzetten (we = Erwin voert uit en Wendy geeft aanwijzingen Wink).

We weten niet wanneer er weer wat geschreven wordt. Hopelijk snel meer en ander nieuws. We zijn er klaar voor (bed op hoogte, tas klaar, babykamer in orde, etc).

This entry was posted in Mees, Roos, Thuis, Tuin. Bookmark the permalink.

One Response to Toen was het alweer april

  1. Sas says:

    Wij zijn er ook klaar voor 😉
    Succes met de laatste loodjes,
    Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *