Dag 7: Tummy tub, krampjes en zo…

Mees is intussen samen met Wendy alweer 3 dagen thuis. Het gezin met 4 mensen is weer heel anders dan 3. Iets meer geregel, maar Roos is erg makkelijk. Hoewel ze ook flink kan peuterpuberen… Mees drinkt ondertussen ook steeds meer en ook beter. Het is wat oefenen om de tips van de logopediste uit het ziekenhuis toe te passen maar je merkt dat Mees beter drinkt. Helaas was hij afgelopen nacht en tussen de voedingen door erg onrustig (zuigbehoeftig en waarschijnlijk last vast de lucht die hij toch ook nog binnen krijgt). Erg zielig voor ons hem, maar gelukkig slaapt Roos er doorheen. Mees is vandaag ook onder toeziend oog van zijn grote zus in de tummy tub geweest, dat vond hij erg lekker.

Hier weer wat foto's…

Mees eet en Roos pakt ondertussen zijn kraamcadeautjes uit

Mees in de tummy tub onder toeziend oog van Roos Genieten!

 

Tot slot nog een fotootje van de finishing touch op Mees zijn kamer…

De finishing touch

This entry was posted in Mees. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dag 7: Tummy tub, krampjes en zo…

  1. Sas says:

    Leuke foto’s! Alweer (bijna) een week geleden dat Mees geboren werd. Fijn om te weten dat jullie zo goed geholpen worden door grote zus Roos ;-). En heel mooi, die finishing touch op z’n kamer!
    liefs

  2. Tsja, het is allemaal al gezegd, maar ik zeg ‘t gewoon nog een keer: mooie foto’s en wat een finishing touch (“fini-sieng tuts!”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *