Telefoontje… deel 2

Nog geen 2 maanden geleden (zie de post van 15-10) schrokken we van een telefoontje dat Mees binnen een week geopereerd zou moeten worden, wat dus niet waar was; haalt het ziekenhuis nu weer een geintje uit.

Het is ondertussen alweer anderhalve week later, maar 25 november hadden we een afspraak met de plastisch chirurg die Mees zou gaan opereren rond februari. We zouden uitleg krijgen over de operatie. Bij aankomst werd ons meegedeeld dat we wachttijd minimaal een uur is. Niet echt handig als je een 7 maanden oude baby bij je hebt die net een fles leeg heeft en eigenlijk weer wil slapen. Daarnaast hadden we allebei maar een uurtje vrij gepland van het werk. Oh oh… nou we zullen kijken wat we kunnen doen.

Niet echt veel, maar de plastisch chirurg kwam toch even.

Het bleek dat dit zijn een na laatste werkdag was in het ziekenhuis en hij dus niet de operatie van Mees zal uitvoeren. Erg handig dat we dit nu pas hoorden, maar vervelender: er is nu nog geen nieuwe arts die deze operatie kan uitvoeren.

Onzekerheid dus… 7 december zal het schisisteam samen zitten om voor in ieder geval twee operaties (waarvan die van Mees) een oplossing te zoeken. Wellicht dat er chirurgen uit een ander ziekenhuis komen, of dat wij ergens anders heen moeten. Het is nog niet duidelijk.

En nog even twee foto’s:

This entry was posted in Foto, Mees, Schisis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *