2e poging thuis, spugen, poepen, spugen, poepen, poepen

Mees is sinds eind van de ochtend weer thuis. Op weg naar huis nog even langs de apotheek geweest om een antibiotica kuur te halen. Daar begon Mees al achter in de auto te huilen. Thuis gekomen bleek de broek weer vol te zitten.

Hierna hebben we hem een fles melk aangeboden met daarna een dosis antibiotica met een spuitje in de mond. Dit alles kwam er met een grote golf weer uit. De rest van de dag ben ik en beetje de tel kwijt geraakt, maar het komt er op neer dat nagenoeg alles wat we erin stoppen of via de mond, of niet veel later via de billen weer naar buiten komt.

We hebben de huisarts nog gebeld nadat hij de antibiotica had uitgespuugd om te vragen of we hem weer een dosis moesten geven. Dit konden we inderdaad doen.Daarnaast gaf deze als advies om aan kleine beetjes te laten drinken, want misschien was zijn maagje wat gekrompen de laatste dagen en stopte wij er te veel in. Dit klonk logisch, maar daar had hij in het ziekenhuis geen last van. We geven hem sowieso al minder maar vaker te eten. Toch maar een beetje geprobeerd. Maar ook dit ging mis. We proberen ook ” Roosvice stop” om de diarree wat te beperken. Nog geen effect gezien helaas.

Ondertussen is Mees zichtbaar afgevallen. Ik had al geschreven dat hij een maat kleinere luiers aanheeft, maar voor de rest is het jochie echt vel over been. Ingevallen ogen met zwarte kringen eronder. Heel zielig…

Nu aan het begin van de avond is er ORS en een fles melk in gebleven (80 en 90ml). We gaan zien wat deze nacht gaat brengen…

This entry was posted in Mees. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *