Nog meer tanden en kiezen voor Mees en hij loopt (een paar stapjes)

Mees is weer meer dan gebruikelijk aan het kwijlen. Dit komt omdat hij er weer een tand krijgt (links onder) en ook een kies (rechtsboven). Zijn eetlust was dus ook iets minder de laatste dagen.

Afgezien van dat eet hij erg goed. Potjes hoeft hij eigenlijk niet te hebben (begrijpelijk) en met de pot mee eten gaat prima. Wortels, bloemkool, broccoli, boontjes, aardappels, tandoori (niet de hete kip, wel de kerriesaus), nasi, pizza etc. Alles wil hij proeven.

Hij kruipt daarnaast ook nog steeds erg snel. Klimt eigenhandig de glijbaan op en ook zonder vrees weer (achterstevoren) zelf naar beneden. Lopen achter een wagentje gaat ook al tijden goed, en we zien nu dat met een “lanceerplek” (lees: rand van glijbaan, opstapje, al wat +/- 25cm hoog is) Mees ook gaat staan en een paar stapjes neemt. We moeten hem alleen niet te veel aanmoedigen merken we, want dan wordt hij heeeeel verlegen: zittend met hoofd naar beneden naar de grond kijken.

We hebben nog niet echt een goed filmpje/foto van het lopen, maar zodra die beschikbaar is weet je waar je die kunt vinden 🙂

This entry was posted in Foto, Mees, Thuis. Bookmark the permalink.

6 Responses to Nog meer tanden en kiezen voor Mees en hij loopt (een paar stapjes)

  1. marije says:

    WAUW!!!!!!!!!!!!!!

  2. Sas says:

    Jaaaa!!! Kom maar door met dat filmpje van een rondstappende Mees. Ik heb al wel wat foto’s gezien, maar daar kan natuurlijk aan geklust zijn 😉 Foto’s zien er trouwens geweldig uit, wat een plezier en meteen al net zo maf als zijn zus, haha.

  3. Erwin says:

    Nog geen tijd om een filmpje in elkaar te plakken en een muziekje bij te zetten.

    Wel dit:
    Loop mees animated GIF

  4. Sas says:

    Wat een stom toeval.. Laatste posts hier op de site waren over de stapjes van Mees en hoe goed Roos kan fietsen. Nu ben jij met je fiets gevallen en kan je voorlopig niet meer fietsen en niet meer (fatsoenlijk) lopen… :S

  5. Erwin says:

    :-S Mees loopt beter dan ik doe momenteel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *