Twee kreupelen in huis

Vandaag zijn we met Tijger langs de dierenarts geweest. 6 weken geleden heeft ze bij een ongelukje in huis (ze lag achter de garagedeur te slapen toen deze open ging, waardoor ze eronder klem kwam te zitten) haar bekken “gescheurd” (op de plaats van de symfyse, “open broek”). Nu dik 6 weken later mag ze van de dierenarts alles weer proberen, behalve naar buiten…

De rode lijntjes geven aan waar het bekken aan elkaar hoort te zitten
Tijger op verkenning

Tijger strompelt nu dus een beetje rond in huis. Ze heeft al die tijd in een bench gezeten met voer, water en een kattenbak. Weinig beweging gehad, dus haar spiermassa is wat geslonken. Met bewegen moet dit allemaal weer een beetje aantrekken.

Daar kan ik over meepraten; al heb ik m.b.v. de fysiotherapeut weer behoorlijk wat massa terug. Op zich is mijn massa sowieso toegenomen, maar dat komt omdat ik wat minder beweeg dan voorheen. De conditie (had ik die?) is dan ook nagenoeg weg. Maar sinds afgelopen vrijdag mag ik ook weer rustig opbouwen naar 100% belasten. Ik loop grotendeels zonder krukken door het huis, maar merk wel dat dit nog rustig aan moet. De voet gaat vanzelf steken zeg maar, wat echt niet fijn is. Mees is in ieder geval momenteel nog sneller  met lopen.

This entry was posted in Enkelbreuk, Spot & Tijger. Bookmark the permalink.

2 Responses to Twee kreupelen in huis

  1. Sas says:

    Goed om te horen dat de twee gewonden langzaam weer wat mobieler worden!

  2. Pingback: ErwinWendy.nl » Tijger weer naar dierenarts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *