Al weer een maand erbij!

Zo aan het eind van de maand is het weer tijd voor de foto’s van de maandkalenders van Roos en Mees. We proberen steeds een zelfde soort foto daarvoor te gebruiken, maar vonden dit keer een andere foto van Mees toch leuker. Voor het vergelijk toch nog even dezelfde foto’s hier naast elkaar. Of wel, zoek maar weer de verschillen of de gelijkenis.

Mees doet het prima, hij groeit goed (woog halverwege de maand al weer 6,5 kilo en is ruim 67cm lang). Het eten gaat nu goed en Mees slaapt de nachten al lekker door. Momenteel heeft hij een periode waarin hij niet veel meer wil slapen overdag, 45 min tussen 2 voedingen is geen uitzondering. Hij speelt graag in de box en zit ook graag gezellig op schoot. Maar als hij dan van 21.30- 8.00 ‘s nachts slaapt dan is dat iets waar we wel mee kunnen leven. Verder zijn wel sinds vorige week op de dagen dat Mees samen met mama of papa thuis is overgestapt op 4 voedingen (wel zo handig als je kind wil uitslapen tot 8 uur ‘s ochtends).

Roos is intussen 25 maanden. Zij kletst ons nog steeds de oren van het hoofd, af en toe ook zonder dat we het begrijpen, maar over het algemeen komen we er samen wel uit. Favoriet speelgoed van dit moment is Mees :-), haar loopfiets, haar step en de klei, daarnaast mag ze graag meehelpen in het huis tijdens het poetsen of koken…

This entry was posted in Foto, Mees, Roos. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *